آزمون آنلاین آشپزی درجه یک فنی و حرفه ای - آزمون سری 3

سوال 1 از 20: نکته حساس در تهیه خورش کاری ( هندی ) چه می باشد؟
سوال 2 از 20: مواد لازم جهت تهیه خورش کاری (هندی ) چیست؟
سوال 3 از 20: برای جلوگیری از خرد شدن برنج چه کار انجام دهیم؟
سوال 4 از 20: یک کارد خوب دارای چه خصوصیت مهمی می باشد؟
سوال 5 از 20: 350 درجه فارنهایت چند درجه سانتیگراد است؟
سوال 6 از 20: برای تمیز نمودن داخل یخچال از چه محلول هایی باید استفاده کنیم؟
سوال 7 از 20: چه ماده ای در داخل یخچال بوهای قوی داخل آن را جذب می کند؟
سوال 8 از 20: چه عملی باعث شل شدن دسته چاقو با روکش کرومی می شود؟
سوال 9 از 20: برای پخت حبوبات از چه درجه حرارتی باید استفاده کرد؟
سوال 10 از 20: یک پیمانه روغن مایع برابر چند گرم است؟
سوال 11 از 20: نکته مهم در تهیه پوره سیب زمینی چیست؟
سوال 12 از 20: شستشوی ویژه مخصوص دیگ زودپز چه می باشد؟
سوال 13 از 20: چه چیز باعث تغییر رنگ ظروف تفلون می شود؟
سوال 14 از 20: معمولا چاشنی خورشت فسنجان چیست؟؟
سوال 15 از 20: لوازمی که خوبی و بدی آن در تسریع و نتیجه کار آشپز تاثیر فوق العاده دارد چیست؟
سوال 16 از 20: برای تهیه کته چقدر آب باید روی برنج بگیرد؟
سوال 17 از 20: معمولا برای پخت انواع غذا و شیرینی از چه درجه حرارتی استفاده می کنیم؟
سوال 18 از 20: علت اینکه شربت پوست پرتقال را پس از پخت به شیرین پلو اضافه کنیم چیست؟
سوال 19 از 20: مواد اصلی در کلیه ته چین ها چه می باشد؟
سوال 20 از 20: بهترین نوع پارچه که جذب کنندگی خوبی برای خشک کزدن ظروف دارد چیست؟

میهن تست - برگزاری آزمون های آنلاین فنی و حرفه ای

به روزترین آزمون آنلاین ادواری فنی و حرفه ای و آمادگی برای آزمون های پایانی آموزشگاه های فنی و حرفه ای