آزمون آنلاین آشپزی درجه یک فنی و حرفه ای - آزمون سری 2

سوال 1 از 20: برای بیات کردن گوشت چه عملی باید انجام دهیم؟
سوال 2 از 20: سسوپ برش غذای مصرفی کدام کشور است؟
سوال 3 از 20: اگر رنگ نعناع داغ سیاه شد و عطر آن از بین رفت علت کدامست؟
سوال 4 از 20: کدامیک از مواد زیر جایگزین روغن زیتون در سالاد میوه می شود؟
سوال 5 از 20: نکته مهم برای تهیه سس مایونز چیست؟
سوال 6 از 20: یکصد گرم سبزی خشک با چند گرم سبزی تازه برابر است؟
سوال 7 از 20: مواد لازم برای تهیه سس سفید کدامیک از گزینه های زیر می باشد؟
سوال 8 از 20: کدامی از گزینه های زیر در مورد پختن و سرخ کردن سبزیجات صحیح می باشد؟
سوال 9 از 20: یک پیمانه برابر با چند قاشق سوپ خوری می بشد؟
سوال 10 از 20: درجه حرارت برای کنسرو کردن سبزیجات پخته شده چقدر م باشد؟
سوال 11 از 20: سبزی مخصوص سس قارچ چیست؟
سوال 12 از 20: یک قاشق مرباخوری نمک مناسب برای چندگرم سبزی جهت کنسرو کردن لازم است؟
سوال 13 از 20: پیازداغ خوب چه مشخصه ای دارد؟
سوال 14 از 20: برای سبز ماندن سبزیجات مانند نخودسبز به نسبت هر یک کیلوگرم سبزی چند قشق مرباخوری جوش شیرین لازم است؟/
سوال 15 از 20: مدت منجمد کردن انواع سبزیجات تازه چند ماه می باشد؟
سوال 16 از 20: کدامیک از گزینه های زیر در مورد سس ها صحیح است؟
سوال 17 از 20: در روش آب گردانی مواد غذائی را چند دقیقه در آب جوش فرو می بریم؟
سوال 18 از 20: اصطلاح جا افتادن چیست؟
سوال 19 از 20: اصطلاح بیات کردن در چه موردی به کار می رود؟
سوال 20 از 20: سبزیجات خش قبل از مصرف در چه آبی باید خیسانده شود؟

میهن تست - برگزاری آزمون های آنلاین فنی و حرفه ای

به روزترین آزمون آنلاین ادواری فنی و حرفه ای و آمادگی برای آزمون های پایانی آموزشگاه های فنی و حرفه ای