آزمون آنلاین آشپزی درجه یک فنی و حرفه ای - آزمون سری 1

سوال 1 از 20: برای سرخ کردن میگوئی که نرم و صورتی رنگ است چه کاری باید انجام دهیم؟
سوال 2 از 20: در کدامیک از سالادها از برنج پخته شده استفاده می شود؟
سوال 3 از 20: موارد لازم تهیه برنج کدام گزینه می باشد؟
سوال 4 از 20: داخل آب مخصوص شور چه چیزی را اضافه می کنیم و می جوشانیم؟
سوال 5 از 20: ادویه مخصوص خمیر کیش چیست؟
سوال 6 از 20: اصطلاح اردور به کدام یک از مفاهیم ذیل اطلاق می گردد؟
سوال 7 از 20: چه موقع سفیده تخم مرغ را داخل سوفله اضافه می کنیم؟
سوال 8 از 20: گوشت استیک را چگونه آماده می نیم؟
سوال 9 از 20: ساده ترین راه تهیه بلدرچین چیست؟
سوال 10 از 20: در صورتی که مربا کپک بزند چه کاری باید انجام دهیم؟
سوال 11 از 20: به پتاژ های رقیق چه می گویند؟
سوال 12 از 20: وزن تکه های توروندو حدودا چند گرم است؟
سوال 13 از 20: برای تهیه مرغ بدون استخوان مرغ را از کدام قسمت شکاف می دهیم؟
سوال 14 از 20: بادام مورد استفاده در مرصع پلو چگونه باید باشد؟
سوال 15 از 20: زرده تخم مرغ را در سوپ کرم قارچ چگونه اضافه می کنیم؟
سوال 16 از 20: در تهیه کدام غذا از سینه مرغ که قسمت کتف یا بال به آن وصل است مصرف می شود؟
سوال 17 از 20: از چه مواردی می توان داخل کوفته تبریزی استفاده کرد؟
سوال 18 از 20: سس سالاد فصل کدامیک از گزینه های زیر می باشد؟
سوال 19 از 20: برای مرغ و مرغابی شکم پر از چه سسی استفاده می کنیم؟
سوال 20 از 20: کوتل میگو در چه ظرفی سرو می شود؟

میهن تست - برگزاری آزمون های آنلاین فنی و حرفه ای

به روزترین آزمون آنلاین ادواری فنی و حرفه ای و آمادگی برای آزمون های پایانی آموزشگاه های فنی و حرفه ای