آزمون آنلاین نانوای نان های حجیم و نیمه حجیم - آزمون سری 4

سوال 1 از 15: عوامل فرعی که بر روی کیفیت و خاصیت گندم تأثیر می گذارند کدام است؟
سوال 2 از 15: یک نوع گندم شامل قوی ترین گلوتن می باشد؟
سوال 3 از 15: میزان پروتئین و خاکستر آرد گلوتن موجود در گندم قرمز بهاره چه مقدار است؟
سوال 4 از 15: وزن حجمی نان بر حسب کیلوگرم به ازای چه چیزی بیان می شود؟
سوال 5 از 15: خاکستر آرد ستاره درجه1 چه مقدار است؟
سوال 6 از 15: خاکستر آرد نول چه قدر است و برای چه مصارفی به کار می رود؟
سوال 7 از 15: هر چقدر دانه بزرگتر و دارای دانیسته بیشتری باشد مقدار آندوسپرم آنها در مقایسه با سایر قسمت های دانه ............. است؟
سوال 8 از 15: کدام نوع آرد بیشتر از مغز دانه تهیه می شود . به دو صورت زبر و نرم عرضه می شود؟
سوال 9 از 15: کدام نوع آرد قسمت اعظم آن از آندوسپرم تهیه می شود؟
سوال 10 از 15: از علت های اصلی ضایعات در نان های مسطح چیست؟
سوال 11 از 15: دانه گندم از چه قسمتی تشکیل شده است؟
سوال 12 از 15: چند گونه گندم تاکنون شناخته شده است؟
سوال 13 از 15: متوسط طول و عرض و ضخامت گندم چند میلیمتر است؟
سوال 14 از 15: وزن هکتولیتر گندم بین چند کیلوگرم متغیر است؟
سوال 15 از 15: از عوامل فیزیکی موثر در کیفیت گندم کدام مورد نمی باشد؟

میهن تست - برگزاری آزمون های آنلاین فنی و حرفه ای

به روزترین آزمون آنلاین ادواری فنی و حرفه ای و آمادگی برای آزمون های پایانی آموزشگاه های فنی و حرفه ای