آزمون آنلاین نانوای نان های حجیم و نیمه حجیم - آزمون سری 2

سوال 1 از 20: کدام نوع گندم از نظر کیفیت دارای کیفیت بسیار خوب بوده و حاوی 12 تا 14 درصد پروتئین می باشد؟
سوال 2 از 20: کدام نوع گندم برای تولید فراورده های قنادی مناسب است؟
سوال 3 از 20: کدام نوع از گندم از نظر کیفیت برای تهیه خمیر کیک و شیرینی و بیسکوییت مناسب است؟
سوال 4 از 20: کدام نوع گندم برای تولید ماکارونی مناسب است و مقدار پروتئین آن 11 درصد است؟
سوال 5 از 20: کدام نوع گندم از نظر کیفیت دارای کیفیت متوسط بوده و حاوی 11/1 تا 12 درصد پروتئین می باشد؟
سوال 6 از 20: چه رابطه ای بین حجم نان و میزان پروتئین نام دارد؟
سوال 7 از 20: کدام نوع گندم از نظر کیفیت جهت نان های حجیم و نیمه حجیم مورد استفاده قرار می گیرد؟
سوال 8 از 20: کدام منطقه دارای گندم هایی باکیفیت مناسب برای تولید نان نمی باشند؟
سوال 9 از 20: کدام نوع گندم از نظر کیفیت جهت ارتقای کیفیت گندم های با کیفیت متوسط و ضعیف به کار میی روند؟
سوال 10 از 20: آرد گندم سخت برای......................... و آرد گندم نرم برای ...................... مناسب است.
سوال 11 از 20: کدام نوع گندم از نظر کیفیت دارای کیفیت متوسط بوده و جاوی 9 تا 11/1 درصد پروتئین می باشد؟
سوال 12 از 20: کدام نوع گندم برای تولید کیک ، بیسکویت و کراکرها مناسب است و پروتئین آن حدود 11 درصد است؟
سوال 13 از 20: کدام نوع از گندم از نظر کیفیت برای تهیه نان های مسطح و نازک مناسب است؟
سوال 14 از 20: به طور کلی گندم از نظر کیفیت به چند گروه تقسیم می شود؟
سوال 15 از 20: خاصیت گندم تحت تأثیر چه شرایطی نمی باشد؟
سوال 16 از 20: گندم زمستانه در چه فصلی برداشت می شود؟
سوال 17 از 20: گندم های کدام منطقه برای تولید نان دارای کیفیت مطلوب نیستند؟
سوال 18 از 20: گندم زمستانه در چه زمانی کشت می شود؟
سوال 19 از 20: چند درصد گندم های ایران دارای کیفیت خوب، متوسط و ضعیف هستند؟
سوال 20 از 20: کدام نوع گندم حاوی 12 تا 14 درصد پروتئین می باشد و برای تهیه نان حجیم و نیمه حجیم مناسب است؟

میهن تست - برگزاری آزمون های آنلاین فنی و حرفه ای

به روزترین آزمون آنلاین ادواری فنی و حرفه ای و آمادگی برای آزمون های پایانی آموزشگاه های فنی و حرفه ای