آزمون آنلاین نانوای نان های حجیم و نیمه حجیم - آزمون سری 1

سوال 1 از 20: با کاهش میزان فقر مصرف چه موادی کاهش پیدا می کند؟
سوال 2 از 20: لایه آلورین حدود چند درصد وزن دانه را تشکیل می دهد؟
سوال 3 از 20: در چه موزه ای چندین نوع نان و دانه های مربوطه نگه داری می شود؟
سوال 4 از 20: کدام لایه از گندم رنگدانه ها در آ ن قرار دارد و 1 الی 2 درصد وزن دانه را تشکیل می دهد و غیر قابل نفوذ نسبت به رطوبت می باشد؟
سوال 5 از 20: وجود کدام لایه در آرد از کیفیت و ارزش غذایی نان می کاهد؟
سوال 6 از 20: سرانه مصرف نان در ایران چند کیلوگرم است؟
سوال 7 از 20: مواد معدنی موجود در قسمت آندوسپرم چه میزان است؟
سوال 8 از 20: کدام لایه از گندم غیر قابل نفوذ به رظوبت بوده ، آندوسپرم را در برابر رطوبت حفظ می کند و در حدود 1 الی 2 درصد دانه را تشکیل می دهد؟
سوال 9 از 20: میزان پروتئین در کدام قسمت دانه کمتر است؟
سوال 10 از 20: پوسته خارجی گندم در حدود چند درضد از وزن دانه را تشکیل می دهد؟
سوال 11 از 20: کدام لایه از گندم سطح خارجی آندوسپرم را مانند غالفی در بر می گیرد و می توان آن را همراه پوسته جدا کرد؟
سوال 12 از 20: سرانه مصرف نان در اروپا چند کیلوگرم است؟
سوال 13 از 20: چند درصد پروتئین در قسمت آندوسپرم وجود دارد؟
سوال 14 از 20: گندم به چه رنگی موجود می باشد؟
سوال 15 از 20: کدام لایه بین جوانه و آندوسپرم قرار دارد و وجود آنها در آرد ماکارونی موجب ایجاد لک و ترک خوردگی می شود؟
سوال 16 از 20: سه لایه بیرونی جدا از هم در مجموع چند درصد از وزن دانه را تشکیل می دهد؟
سوال 17 از 20: جوانه چند درصد از وزن دانه را تشکیل می دهد؟
سوال 18 از 20: آندوسپرم چند درصد وزن نان را تشکیل می دهد؟
سوال 19 از 20: در سازمان های بین المللی (فائو) از گندم به چه عنون استفاده می شود؟
سوال 20 از 20: از اولین غذاهای شناخته شده بشر در دنیا.................. بوده است.

میهن تست - برگزاری آزمون های آنلاین فنی و حرفه ای

به روزترین آزمون آنلاین ادواری فنی و حرفه ای و آمادگی برای آزمون های پایانی آموزشگاه های فنی و حرفه ای