آزمون آنلاین آشپزی درجه دو فنی و حرفه ای - آزمون سری 4

سوال 1 از 25: مشخصات برنج خوب:
سوال 2 از 25: ویتامین های قابل حل در پنیر کدام است؟
سوال 3 از 25: چنانچه مایه ماست کمتر باشد ........... .
سوال 4 از 25: بعد از آنکه سبزی فریز شده را از فریزر خارج نمودیم بهترین زمان مصرف آن چه موقع می باشد؟
سوال 5 از 25: اگر غلظت خمیربنیه کم بود چه چیزی می توان به آن افزود؟
سوال 6 از 25: نام دیگر خمیر کرپ چیست؟
سوال 7 از 25: زمان طیخ خورشت حرارت باید چگونه باشد؟
سوال 8 از 25: نمک گوشت قرمز را باید چه زمانی به آن افزود؟
سوال 9 از 25: در کدامیک از آش های زیر از کشک استفاده می شود؟
سوال 10 از 25: برای جلوگیری از شکرک زدن مربا باید چه کاری انجام داد؟
سوال 11 از 25: جهت طیخ کته برنج چه مدت زمان باید خیس یخورد؟
سوال 12 از 25: اگر آب خیارشور ولرم باشد .......... .
سوال 13 از 25: در انواع گراتن از ........ و .........استفاده می شود؟
سوال 14 از 25: موارد مصرف کاناپ چه زمانی است؟
سوال 15 از 25: مصرف جوش شیرین در سبزیجات چه ضرری دارد؟
سوال 16 از 25: سبزی قورمه سبزی چیست؟
سوال 17 از 25: کدام پوره بصورت شیرین تهیه می شود؟
سوال 18 از 25: مواد لازم پوره سیب زمینی چیست؟
سوال 19 از 25: از چه نوع جو در تهیه آش جو استفاده می شود؟
سوال 20 از 25: ادویه ترشی چیست؟
سوال 21 از 25: مناسبترین نوع کفگیر برای هم زدن ظروف تفلون چیست؟
سوال 22 از 25: علت پوک شدن و تهی ماندن اطراف کتلت به هنگام سرخ شدن چیست؟
سوال 23 از 25: در انواع خورشت پیاز باید چگونه خرد شود؟
سوال 24 از 25: در تهیه کباب برگ بهتر است از گوشت ......... استفاده شود؟
سوال 25 از 25: در تهیه کوکوی ماست از چه نوع ماستی استفاده می شود؟

میهن تست - برگزاری آزمون های آنلاین فنی و حرفه ای

به روزترین آزمون آنلاین ادواری فنی و حرفه ای و آمادگی برای آزمون های پایانی آموزشگاه های فنی و حرفه ای