آزمون آنلاین آشپزی درجه دو فنی و حرفه ای - آزمون سری 3

سوال 1 از 25: یک پیمانه ماست برابر با چند گرم است؟
سوال 2 از 25: مناسبترین گوشت جهت کباب کوبیده چه گوشتی است؟
سوال 3 از 25: جهت شستشو و ضدعفونی کردن سبزیجات اگر مواد ضدعفونی کننده در اختیار نباشد چه چیزی را می توان جایگزین کرد؟
سوال 4 از 25: چرا نباید بعد از آنکه نخودفرنگی ها پخته شده قبل از سرد شدن آن را از آب خارج کرد؟
سوال 5 از 25: مناسب ترین زمان جهت سرو ناهار چه زمانی است؟
سوال 6 از 25: علت کپک زدن ترشی چیست؟
سوال 7 از 25: کدامیک از ویتامینهای زیر در سبزیجات تازه فراوان است؟
سوال 8 از 25: علت افزودن روغن و نمک به هنگام جوشیدن ماکارونی چیست؟
سوال 9 از 25: فلس یا پولک ماهی تازه چگونه است؟
سوال 10 از 25: در کدامیک از روشهای پخت زیراز روغن استفاده نمی شود؟
سوال 11 از 25: به هنگام پخت سبزیجات چنانچه در قابلمه بسته باشد ......... .
سوال 12 از 25: چنانچه بخواهیم ته دیگ ضخیم تر بدست آید باید .......... آن را بیشتر کنید
سوال 13 از 25: در فرهای 10 خطی هر خط چند درجه فارنهایت است؟
سوال 14 از 25: انواع پنیرهای چدار به چند دسته تقسیم می شوند؟
سوال 15 از 25: کدامیک از ظروف زیر جهت جوشانیدن شیره شکر یا مربا مناسب است؟
سوال 16 از 25: انواع سس های داغ را به چه شکل می توان نگهداری نمود؟
سوال 17 از 25: ظرف مناسب جهت آش و سوپ باید چگونه باشد؟
سوال 18 از 25: ظرف آلومینیوم در تماس با ......... سیاه رنگ می شود.
سوال 19 از 25: تبدیل درجه فارنهایت به سانتیگراد:
سوال 20 از 25: علت اینکه در سبزی در اثر خشک شدن، رنگ آن زرد می شود چیست؟
سوال 21 از 25: در تهیه سس پنیر از چه نوع پنیری استفاده می شود؟
سوال 22 از 25: G علامت اختصاری ......... است.
سوال 23 از 25: از چه نوع سسی در تهیه لازانیا استفاده می شود؟
سوال 24 از 25: موارد کاریرد ظروف پلاستیکی را بنویسید؟
سوال 25 از 25: در شنیسل مرغ از ......... استفاده می شود.

میهن تست - برگزاری آزمون های آنلاین فنی و حرفه ای

به روزترین آزمون آنلاین ادواری فنی و حرفه ای و آمادگی برای آزمون های پایانی آموزشگاه های فنی و حرفه ای