آزمون آنلاین آشپزی درجه دو فنی و حرفه ای - آزمون سری 2

سوال 1 از 25: اگر به هنگام پخت خورشت در قابلمه باز باشد خورشت ........ .
سوال 2 از 25: از چه نوع سسی در تهیه لازانیا استفاده می شود؟
سوال 3 از 25: پیازی که در انواع خورشت استفاده می شود ......... است.
سوال 4 از 25: میتلف یا ........... .
سوال 5 از 25: مناسبترین قسمت مرغ جهت تهیه شنیسل:
سوال 6 از 25: علت کپک زدن خیارشور .......... .
سوال 7 از 25: از پنج کیلو سبزی تازه ........ سبزی خشک بدست می آید.
سوال 8 از 25: اگر کتلت وارفت ............ .
سوال 9 از 25: اگر خمیر بنیه رقیق بود مقداری .......... به آن می افزائیم.
سوال 10 از 25: برای عطر حلوا از چه موادی استفاده می شود؟
سوال 11 از 25: گوشتی که در تهیه موساکا استفاده می شود چه نوعی است؟
سوال 12 از 25: چه نوع سسی را می توان جایگزین سس سفید در انواع گراتن ها تمود؟
سوال 13 از 25: بهترین و کاملترین نان ............ می باشد.
سوال 14 از 25: پنیر گودا جزء کدام دسته از پنیرها است؟
سوال 15 از 25: اگر چربی کباب کوبیده زیاد شود کباب .......... می شود.
سوال 16 از 25: ماکارونی شکل دار مناسب برای کدامیک از غذاهای زیر است؟
سوال 17 از 25: برای آنکه ماکارونی به هنگام پختن به هم نچسبد مقداری ......... به آب آن می افزائیم.
سوال 18 از 25: روغنی که در تهیه انواع کوکو استفاده می شود .......... باشد.
سوال 19 از 25: اگر اطراف کتلت پوک شد ........... .
سوال 20 از 25: کدام برنج برای طبخ کته مناسب تر است؟
سوال 21 از 25: بعد از آنکه خمیر باگت ورآمد آن را به شکل دلخواه درآورده سپس ........ .
سوال 22 از 25: برای تهیه پنیربی نمک حرارت شیر باید .......... باشد.
سوال 23 از 25: مناسبترین گوشت جهت تهیه کباب برگ ......... می باشد.
سوال 24 از 25: مهمترین مواد معدنی در پنیر .......... است.
سوال 25 از 25: برای آنکه خواص سبزیجات به هنگام سرخ شدن یا پختن بهتر حفظ بماند باید چه کاری انجام داد؟

میهن تست - برگزاری آزمون های آنلاین فنی و حرفه ای

به روزترین آزمون آنلاین ادواری فنی و حرفه ای و آمادگی برای آزمون های پایانی آموزشگاه های فنی و حرفه ای