آزمون آنلاین آشپزی درجه دو فنی و حرفه ای - آزمون سری 1

سوال 1 از 25: برای طبخ خوراک با سس قارچ چگونه باید آنرا تهیه نمود؟
سوال 2 از 25: در کوکوی ماست از ......... استفاده می شود.
سوال 3 از 25: از چه ماستی برای تهیه سس ماست استفاده می شود؟
سوال 4 از 25: برای از بین بردن بوی زخم زبان گوساله می توان مقداری ........... به آن افزود.
سوال 5 از 25: برای تهیه لواش خانگی بجای تنور می توان ......... .
سوال 6 از 25: جا افتادن حلوا یعنی ......... .
سوال 7 از 25: کنسروهای ....... نباید استفاده کرد.
سوال 8 از 25: مواد لازم جهت نان لواش خانگی:
سوال 9 از 25: کدامیک از کرمهای زیر درون فر تهیه می شود؟
سوال 10 از 25: برای گلوله درآوردن از هندوانه، خربزه و سایر میوه ها باید از کارد ......... استفاده کرد.
سوال 11 از 25: خمیر بنیه برای سوخاری کردن .......... می باشد.
سوال 12 از 25: میزان روغنی که در انواع سالاد مصرف می شود معمولا نسبت به سرکه .......... می باشد.
سوال 13 از 25: مناسبترین روش برای نگهداری سبزیجات در فریزر چیست؟
سوال 14 از 25: مناسبترین ظرف برای نگهداری مواد غذائی در یخچال یا فریزر چیست؟
سوال 15 از 25: مناسبترین ظرف برای جوشانیدن شیره شکر و انواع مربا ........ می باشد.
سوال 16 از 25: اصلی ترین کارد سفره آرائی کارد ...... می باشد.
سوال 17 از 25: محیط آشپزخانه باید طوری باشد که ............ .
سوال 18 از 25: پیتزا ژامبون اسلامی را مانند کدامیک از پیتزاهای زیر تهیه می کنیم؟
سوال 19 از 25: چرا باید میوه و سایر مواد را قبل از آنکه در یخچال قرار دهیم باید شسته شود؟
سوال 20 از 25: برای اینکه کودکان و نوجوانان به مصرف کربوهیدراتها تمایل نشان دهند می توان به غذای آنها ........... افزود .
سوال 21 از 25: آرد دوصفر برای کدامیک از نان ها استفاده می شود؟
سوال 22 از 25: برای کدامیک از غذاهای زیر باید سبزی بسیار ریز خرد شود؟
سوال 23 از 25: برشته کردن مواد در تابه بدون روغن ........... می گویند.
سوال 24 از 25: مواد لازم جهت شنیسل مرغ:
سوال 25 از 25: زمان پخت کدامیک از گوشتهای زیر طولانی تر است؟

میهن تست - برگزاری آزمون های آنلاین فنی و حرفه ای

به روزترین آزمون آنلاین ادواری فنی و حرفه ای و آمادگی برای آزمون های پایانی آموزشگاه های فنی و حرفه ای