آزمون آنلاین نانوایی لواش فنی و حرفه ای - آزمون سری 1

سوال 1 از 20: امار نقص فنی یک دستگاه تونلی چند برابر دوار است؟
سوال 2 از 20: بر اساس اعلان پژوهشکده غلات کشور ، چند درصد کیفیت نان مربوط به پرسنل است؟
سوال 3 از 20: یک دستگاه تونلی حرارت ------چند برابر دواره حرارت -----دود و گاز مضر تولید می کند؟
سوال 4 از 20: درجه حرارت ماشین های دوار هیچ گاه از چه مقداری بالاتر نمی رود؟
سوال 5 از 20: ضایعات ، سوختگی و خمیری دوره ها ، کناره ها و میانه های نان تونلی چند برابر دوار است؟
سوال 6 از 20: هدف از اموزش نانوایان چیست؟
سوال 7 از 20: نان نپخته ، خمیر و فطیر عامل اصلی در کدام بیماری است؟
سوال 8 از 20: بهترین نسخه برای درمان معایب نان های سنتی چیست؟
سوال 9 از 20: دولت کارمندانش را ملزم کرده است حداقل ساعتی چند ساعت در ماه اموزش ببینند؟
سوال 10 از 20: تنور دستگته دوار ظرف چند دقیق گرم میشود؟
سوال 11 از 20: نانوایان از کدام طریق اموزش می بینند؟
سوال 12 از 20: برای تهیه نان خوب و با کیفیت ، زمان استراحت خمیر از 28 دقیقه باید چند ساعت باشد؟
سوال 13 از 20: دستگاه پخت چند درصد خوب یا بد شدن نان تاثیر دارد؟
سوال 14 از 20: برای تهیه نان خوب و با کیفیت ، زمان پخت از 38 ثانیه باید چند دقیقه باشد؟
سوال 15 از 20: وزارت بهداشت ، پزشکان را ملزم کرده است چند ساعت اموزش ببینند؟
سوال 16 از 20: بر اساس اعلان پژوهشکده غلات کشور ، چند درصد کیفیت نان مربوط به نوع دستگاه پخت است؟
سوال 17 از 20: برای نان های سنتی در کشور ، زمان پخت نان در تنور به جای 2 دقیقه چه مقدار است؟
سوال 18 از 20: برای نان های سنتی در کشور، زمان استراحت خمیر در قدح به جای دو ساعت چه قدر است؟
سوال 19 از 20: بر اساس اعلان پژوهشکده غلات کشور ، چند درصد کیفیت نان مربوط به پرسنل است؟
سوال 20 از 20: از 44 ماده غذایی مورد نیاز بدن چندتای آن در گندم خوب وجود دارد؟

میهن تست - برگزاری آزمون های آنلاین فنی و حرفه ای

به روزترین آزمون آنلاین ادواری فنی و حرفه ای و آمادگی برای آزمون های پایانی آموزشگاه های فنی و حرفه ای