آزمون آنلاین بهداشت اصناف - آزمون سری 2

سوال 1 از 31: از نواقص غیر بحرانی پس از ………….. روز بر طرف نگردد، بعد از صدور اخطار تعطیل ……….ساعته به مکان پلمپ می شود؟
سوال 2 از 31: بهداشت فرد به چه معنا است؟
سوال 3 از 31: غذایی پخته شده را در چه شرایط می توان نگهداری کرد؟
سوال 4 از 31: عوامل مؤثر بر سلامتی چیست؟
سوال 5 از 31: مدت زمان شستن دست ها باید چند ثانیه باشد؟
سوال 6 از 31: کدامیک از موارد زیر حزء نواقص بحرانی طبقه‌بندی می شود؟
سوال 7 از 31: احداث توالت بهداشتی ، نگهداری زباله در سطل زباله در دار در کنترل کدام حشره نقش دارد؟
سوال 8 از 31: مسئولیت نگهداری لاک و مهر (پلمپ) واحد صنفی به عهده چه کسی می باشد؟
سوال 9 از 31: منظور از بهداشت فردی چیست؟
سوال 10 از 31: مطابق قانون مجازات اسلامی ، اقدام کنترلی (جهت شکستن پلمپ واحد) چه میزان می باشد؟
سوال 11 از 31: در چه صورتی نصب پلاکارد در زمان پلمپ واحد صنفی الزامی است؟
سوال 12 از 31: راههای پیشگیری از بیماری تب کریمه کنکو چیست؟
سوال 13 از 31: کدام روش برای یخ زدایی موارد غذایی منجمد صحیح است؟
سوال 14 از 31: مطابق ماده ۱۳ مواد خوردنی ، آشامیدنی ، آرایش و بهداشتی تخلف از رعایت اصول کدام موارد زیر مستوجب مجازات می باشد؟
سوال 15 از 31: در کدامیک از موارد زیر نیاز به گند زدایی نمی باشد؟
سوال 16 از 31: در صورت وجود نقص غیر بحرانی در واحد صنفی متصدی حداکثر چند روز برای رفع نواقص مهلت دارد؟
سوال 17 از 31: حداکثر مدت زمانی مهلت برای رفع نواقص بحرانی چه مقدار می باشد؟
سوال 18 از 31: عامل بیماری زای بیماری اسهال کدام است؟
سوال 19 از 31: موارد غذایی فاسد پذیر سریع کدام یک از گزینه های زیر هستند؟
سوال 20 از 31: رنگ آب جزء خواص …………… آب می باشد.
سوال 21 از 31: نواقصاتی که مستقیم سلامت مردم را به خطر می اندازد نواقص ……… و نواقصاتی که غیر مستقیم سلامت مردم را به خطر می اندازد نواقص ………….. تلقی می شوند.
سوال 22 از 31: شستشوی سبزیجات باید در چند مرحله انجام شود؟
سوال 23 از 31: منظور از نقص بحرانی در قوانون اصلاحیه ماده ۱۳ موارد خوردنی ، آشامیدنی و بهداشتی چیست؟
سوال 24 از 31: روشه های پیشگیری از ابتلا به بیماری های ناشی از آب آلوده چیست”؟
سوال 25 از 31: کدامیک از موارد زیر اصول رعایت بهداشت محیط در محل تهیه ، تولید ، توزیع و نگهداری مواد غذایی است؟
سوال 26 از 31: خودکنترلی بهداشتی به چه معنا است؟
سوال 27 از 31: کدامیک از موارد زیر عادات غیر بهداشتی آلوده کننده مواد غذایی هستند؟
سوال 28 از 31: مطابق ماده ۱۳ موارد خوردنی ، آشامیدنی و آرایش و بهداشتی تخلف از رعایت اصول کدام موارد زیر مستوجب مجازات می باشد؟
سوال 29 از 31: دود دست دوم چیست؟
سوال 30 از 31: کدام یک از روشهای زیر روش مناسب کمک کننده ای ترک سیگار نیست؟
سوال 31 از 31: راههای انتقال بیماری ایدز کدام است؟

میهن تست - برگزاری آزمون های آنلاین فنی و حرفه ای

به روزترین آزمون آنلاین ادواری فنی و حرفه ای و آمادگی برای آزمون های پایانی آموزشگاه های فنی و حرفه ای