آزمون آنلاین قالی بافی درجه دو فنی و حرفه ای - آزمون سری 3

سوال 1 از 30: در كدام منطقه از چوب كوجی استفاده نمی شود؟
سوال 2 از 30: دهان اژدری مربوط به كدام طرح است؟
سوال 3 از 30: ذرع آذربایجان چند است؟
سوال 4 از 30: الیاف كدام قسمت از بدن گوسفند بهترین نوع است؟
سوال 5 از 30: پودكشی در دستگاه فارسی به چه وسیله ای انجام می شود؟
سوال 6 از 30: مهمترین خصوصیات الیاف پشم بهاره چیست؟
سوال 7 از 30: سرو در فرش نماد چیست؟
سوال 8 از 30: كارد چیست؟
سوال 9 از 30: سیخ پودكشی ابزار چه بافتی است؟
سوال 10 از 30: هر قبال مساوی چند ریشه است؟
سوال 11 از 30: هر ذرع چند گره است؟
سوال 12 از 30: شبكه های بزرگ نقشه را چه می نامند؟
سوال 13 از 30: به چوبی كه در بالای چوب كوجی در لابلای چله ها قرار می گیرد؟
سوال 14 از 30: كشت روناس در كجا معمول است؟
سوال 15 از 30: نقش محرابی برای اولین باربرای مسجد چه كشوری بافته شد؟
سوال 16 از 30: برای رنگرزی پشم بهترین راه كدام است؟
سوال 17 از 30: طرح ریز ماهی مربوط به كدام منطقه است؟
سوال 18 از 30: طرح افشان به چه نوع نقشه فرش می گویند؟
سوال 19 از 30: مفهوم نمره 6/2 چیست؟
سوال 20 از 30: واحد خریدوفروش ومحاسبه دستمزد بافت قالی در خراسان چیست؟
سوال 21 از 30: در چله كشی دستگاه تركی بافت هر تار به منزله چند گره است؟
سوال 22 از 30: شانه (قشو) جهت چه كاری است؟
سوال 23 از 30: فرش پازیریك دركدام موزه نگهداری می شود؟
سوال 24 از 30: شیرازه منفصل در چه منطقه رواج دارد؟
سوال 25 از 30: در رج شمار 40 چله مورد نظر چند است؟
سوال 26 از 30: قالی چلسی مربوط به چه كشوری است؟
سوال 27 از 30: مهمترین ویژگی نخ چله چیست؟
سوال 28 از 30: از نیل چه رنگی بدست می آید؟
سوال 29 از 30: ترنج مربوط به كدام قسمت فرش است؟
سوال 30 از 30: چله كشی در بافت قالی چه نقشی دارد؟

میهن تست - برگزاری آزمون های آنلاین فنی و حرفه ای

به روزترین آزمون آنلاین ادواری فنی و حرفه ای و آمادگی برای آزمون های پایانی آموزشگاه های فنی و حرفه ای