آزمون آنلاین کیک ساز و ترساز فنی و حرفه ای - آزمون سری 3

سوال 1 از 30: باتکا چیست؟
سوال 2 از 30: برای تزئین کیک تولد بهتر است تزئین به کدامیک از روشهای زیر باشد؟
سوال 3 از 30: تشکیل یک قشر تخم مرغ در ته کیک علت آن کدام است؟
سوال 4 از 30: برای صاف کردن خامه سطح روی کیک از چه وسیله ای باید استفاده کرد؟
سوال 5 از 30: مواد لازم جهت تهیه کرم پرتقالی
سوال 6 از 30: بهترین نوع کیک برای تهیه کیک تولد یا عروسی چیست؟
سوال 7 از 30: در فرم دادن خامه نکته حائز اهمیت چیست؟
سوال 8 از 30: عوامل موثر بر محیط یک کارگاه را نام ببرید؟
سوال 9 از 30: دلایل زمختی کیک اسفنجی کدام مورد است؟
سوال 10 از 30: برای تزئین کیک در انواع مراسم از چه رویه هایی می توان استفاده کرد؟
سوال 11 از 30: پودر تخم مرغ به چه مقدار آب نیاز دارد؟
سوال 12 از 30: رعایت نکردن چه نکاتی باعث خسارت بهداشتی و اقتصادی صاحب کسب می شود؟
سوال 13 از 30: اگر سفیده ها با دور کند همزن بزنیم چه می شود؟
سوال 14 از 30: مواد لازم در تهیه مرنگ چیست؟
سوال 15 از 30: برای تهیه کیک ها چه مدت قبل فر را باید روشن کرد؟
سوال 16 از 30: ناهموار بودن زیر دستگاه های برقی چه تاثیری بر دستگاه می گذارد؟
سوال 17 از 30: براي بدست آوردن رنگ زیتونی باید چه رنگ هایی را ترکیب کرد؟
سوال 18 از 30: در نصب کیک هاي چند طبقه کدام عبارت صحیح نیست؟
سوال 19 از 30: چه زمانی می توان به کیک اسفنجی یا شیفون خامه زده شود؟
سوال 20 از 30: خمیر مارسیپان چه استفاده ای دارد؟
سوال 21 از 30: یکی از عواملی که باعث سفت نشدن سفیده می گردد؟
سوال 22 از 30: درصورت نبودن کپسول آتش نشانی، آتش را چگونه خاموش می کنیم؟
سوال 23 از 30: در هنگام زدن خامه کدام مورد تاثیر روی زمان فرم گرفتن خامه دارد؟
سوال 24 از 30: برای تزئین روی کیک کدام یک از وسایل زیر استفاده می شود؟
سوال 25 از 30: رنگ کیک در مراسم نامزدی با .......... هماهنگ باشد.
سوال 26 از 30: مواد لازم کیک اسفنجی کدام گزینه صحیح است؟
سوال 27 از 30: زیباترین تزئین برای روی کیک نامزدی و عروسی چیست؟
سوال 28 از 30: برای هریک از مهمانان باید چند گرم کیک در نظر گرفته شود؟
سوال 29 از 30: براي خوش طعم شدن کرم ها می توان ....؟
سوال 30 از 30: مواد دارویی و شیمیایی را هرگز ............. .

میهن تست - برگزاری آزمون های آنلاین فنی و حرفه ای

به روزترین آزمون آنلاین ادواری فنی و حرفه ای و آمادگی برای آزمون های پایانی آموزشگاه های فنی و حرفه ای