آزمون آنلاین کیک ساز و ترساز فنی و حرفه ای - آزمون سری 2

سوال 1 از 30: در تهیه کیک بستنی از چه نوع کیکی باید استفاده کرد؟
سوال 2 از 30: در صورتیکه در هنگام پخت کیک پف آن بخوابد علت چیست؟
سوال 3 از 30: براي استفاده از هل بهتر است چگونه عمل کرد؟
سوال 4 از 30: کیک شیفون پرتقال و نارگیل چگونه تهیه می شود؟.
سوال 5 از 30: الک کردن آرد به چه عللی می باشد؟
سوال 6 از 30: پنجره سیمی چه کاربردي دارد؟
سوال 7 از 30: علت پدیدار شدن خال هاي قهوه اي تیره رنگ در کیک بعد از پخت چیست؟
سوال 8 از 30: براي اندازه گیري روغن مایع از ..... استفاده می شود و براي شیر از ...... استفاده می شود:
سوال 9 از 30: در مخلوط کردن مواد کدام گزینه نادرست است؟
سوال 10 از 30: در شیرینی پزي بجاي آرد سفید چه چیزي می توان جایگزین کرد؟
سوال 11 از 30: زدن زرده تخم مرغ در رولت باعث چه می شود؟
سوال 12 از 30: معادل یک قاشق چایخوري بکینگ پودر می توان کدام مایه را به چه میزان استفاده کرد؟
سوال 13 از 30: وزن یک پیمانه روغن جامد، مغز گردوي خرد شده، آرد، کشمش، پودر نارگیل به ترتیب:
سوال 14 از 30: 250 درجه سانتیگراد چند فارنهایت می باشد؟
سوال 15 از 30: براي آسیاب کردن نارگیل چه باید کرد؟
سوال 16 از 30: اصول پهن کردن خمیر تارت ها و پاي ها چیست؟
سوال 17 از 30: کیک مافین چیست؟
سوال 18 از 30: در جایگزینی مواد کدام عبارت صحیح نیست؟
سوال 19 از 30: علت ترك خوردن پوسته کیک پس از پخت چیست .؟
سوال 20 از 30: براي شستشوي هل بهتر است آنهارا ....؟
سوال 21 از 30: براي اندازه گیري مایعات باید از:
سوال 22 از 30: در تهیه کیک، تخم مرغ اضافه شده به مایه کیک اگر خیلی ........ باشد، زمان بهم زدن و پخت را ....... خواهد برد.
سوال 23 از 30: در تهیه خمیر فونسه نکته حائز اهمیت چیست؟
سوال 24 از 30: مواد لازم براي تهیه سس کارامل جهت تهیه کیک سیب؟
سوال 25 از 30: در تهیه کیک، تخم مرغ اضافه شده به مایه کیک اگر خیلی ........ باشد، زمان بهم زدن و پخت را ....... خواهد برد.
سوال 26 از 30: درجه ترموستات چهار فر داراي دمایی ... می باشد.
سوال 27 از 30: در تهیه پاي ها اصولأ میوه باید به چه صورت در خمیر قرار گیرد؟.
سوال 28 از 30: براي کدامیک از کیک هاي زیر ته سینی را کاغذ نمی اندازیم؟
سوال 29 از 30: براي تهیه کیک هاي شیفون بهتر است از چه قالبی استفاده کنیم؟
سوال 30 از 30: درجه حرارت و مدت زمان لازم براي پخت کیک ها و شیرینی ها با حجم زیاد به چه صورت باید باشد؟

میهن تست - برگزاری آزمون های آنلاین فنی و حرفه ای

به روزترین آزمون آنلاین ادواری فنی و حرفه ای و آمادگی برای آزمون های پایانی آموزشگاه های فنی و حرفه ای