نمونه سوال رایگان فنی و حرفه ای
دسته بندی ها
خوشه خدمات
خوشه صنعت
خوشه فرهنگ و هنر
خوشه کشاورزی
آزمون آنلاین کیک ساز و ترساز فنی و حرفه ای - آزمون سری 1
آزمون های آنلاین کیک ساز و ترساز فنی و حرفه ای
سوال 1 از 30: کرم های دکور چگونه استفاده می شوند؟
سوال 2 از 30: علت زبر بودن کیک چیست؟
سوال 3 از 30: آب یک پرتقال متوسط چه اندازه ای است؟
سوال 4 از 30: کارافل چیست؟
سوال 5 از 30: گرد سفید رنگی است که برای زدن سفیده تخم مرغ به کار می رود؟
سوال 6 از 30: به حرکات دایره مانند در هم زدن کیک چه می گویند؟
سوال 7 از 30: چه چیز باعث کش دار شدن بستنی می شود؟
سوال 8 از 30: پودر سفید رنگی است که در پف کردن خمیر هنگام پخت مؤثر است؟
سوال 9 از 30: اسپاچول چیست؟
سوال 10 از 30: بهترین زمان اضافه کردن ژلاتین به مارمالاد چه موقع است؟
سوال 11 از 30: علت زمختی و سفت شدن کیک چیست؟
سوال 12 از 30: نوعی کیک اسفنجی است؟
سوال 13 از 30: مواداصلی کیک اینگلسی؟
سوال 14 از 30: دسرهائی هستند شبیه به کیک ولی بسیار آبدارتراز کیک بوده واغلب آنهادر بخار پخته می شوند؟
سوال 15 از 30: یک قاشق چایخوری بکینگ پودربرابراست با؟
سوال 16 از 30: معروفترین نوع کرم ژلاتین چه نوع کرم هایی هستند؟
سوال 17 از 30: مواداصلی کرم پاتی سیر عبارتند از:
سوال 18 از 30: علت شکرك زدن مربا چیست؟
سوال 19 از 30: یک نوع ازدسرهای بین المللی می باشد؟
سوال 20 از 30: گردونه چیست؟
سوال 21 از 30: به جای روغن جامدازچه میزان کره می توان استفاده کرد؟
سوال 22 از 30: از نوع کیک های اسفنجی هستند با قطر کم درست میشوند؟
سوال 23 از 30: برای تهیه کیک بهتراست فر را چنددقیقه قبل روشن کنیم؟
سوال 24 از 30: کیک های سبک تر و لطیف ازکدام دسته کیک ها هستند؟
سوال 25 از 30: ایکلرنام دیگرکدام شیرینی است؟
سوال 26 از 30: یک فنجان اندازه گیری چندلیتراست؟
سوال 27 از 30: قالب کیک رادرکدام قسمت کیک قرارمی دهیم؟
سوال 28 از 30: چه زمانی میتوانیم بگوئیم خامه فرم گرفته است؟
سوال 29 از 30: برای برگرداندن کرم یا ژله از درون قالب چه باید کرد؟
سوال 30 از 30: کرم تخم مرغی فرانسوی نام دیگر کدام کرم است؟
سوال قبل
سوال بعد
ارسال پاسخنامه
انصراف از آزمون
میهن تست - برگزاری آزمون های آنلاین فنی و حرفه ای
به روزترین آزمون آنلاین ادواری فنی و حرفه ای و آمادگی برای آزمون های پایانی آموزشگاه های فنی و حرفه ای