آزمون آنلاین فست فود فنی و حرفه ای - آزمون سری 4

سوال 1 از 25: در تهیه قارچ سوخاری چه نکته ای را باید رعایت کرد تا قارچ هنگام پخت آب بیندازد؟
سوال 2 از 25: مواد لازم جهت تهیه کروکت سیب زمینی چیست؟
سوال 3 از 25: در تهیه همبرگر مطلوب است نان.................. استفاده شود.
سوال 4 از 25: در تهیه کروکت گوشت از چه نوع گوشتی باید استفاده کرد؟
سوال 5 از 25: ضخامت یا کلفتی هر برگر چند سانتیمتر باید باشد؟
سوال 6 از 25: در هنگام طبخ همبرگرها تابه چدنی چگونه باید باشد؟
سوال 7 از 25: مواد لازم چیپس و پنیر چیست؟
سوال 8 از 25: مواد لازم سس انبه چیست؟
سوال 9 از 25: نکته اساسی در هنگام طبخ انواع برگر چیست؟
سوال 10 از 25: مواد لازم جهت تهیه کروکت مرغ چیست؟
سوال 11 از 25: فرق بین مرغ سوخاری با مرغ به روش استریپسی چیست؟
سوال 12 از 25: کدام ادویه ها در چیپس و پنیر استفاده می شود؟
سوال 13 از 25: در تهیه ماهی برگر سوخاری کدام ترکیب باعث بهتر شدن مزه برگر سوخاری می شود؟
سوال 14 از 25: مواد لازم سس سمبوسه چیست؟
سوال 15 از 25: كلاب چیست؟
سوال 16 از 25: مواد لازم فلافل چیست؟
سوال 17 از 25: انواع برگرها را نام ببرید؟
سوال 18 از 25: مواد لازم جهت ساندویچ ژامبون سرد؟
سوال 19 از 25: در تهیه همبرگر اگر مایه همبرگر شل شد از چه چیزی می توان استفاده کرد؟
سوال 20 از 25: ترکیب سس در چیپس و پنیر چیست؟
سوال 21 از 25: قارچ هنگام پخت چه درجه حرارتی را نیاز دارد؟
سوال 22 از 25: سس مخصوص فلافل چیست؟
سوال 23 از 25: پیراشکی گوشت نوعی غذای ......... ات که محتویات گوشت وسط خمیر نازک ......... گذاشته شده و شکل ........... سرخ داده میشود.
سوال 24 از 25: در تهیه استریپس مرغ باید به چه صورتی باشد؟
سوال 25 از 25: گراکت ها به چه عنوان سرو میشوند؟

میهن تست - برگزاری آزمون های آنلاین فنی و حرفه ای

به روزترین آزمون آنلاین ادواری فنی و حرفه ای و آمادگی برای آزمون های پایانی آموزشگاه های فنی و حرفه ای