آزمون آنلاین فست فود فنی و حرفه ای - آزمون سری 3

سوال 1 از 25: مواد لازم برای ماهی برگر چیست؟
سوال 2 از 25: سس گوجه فرنگی دارای چه ویتامین هایی است؟
سوال 3 از 25: برای اینکه سیب زمینی به حالت چیپس ترد شده درآید باید چه کرد؟
سوال 4 از 25: نام دیگر مارگاریت چیست؟
سوال 5 از 25: مواد لازم جهت تهیه سمبوسه چیست؟
سوال 6 از 25: نام دیگر کنتاکی چیست؟
سوال 7 از 25: مواد اصلی خمیر پیتزا چیست؟
سوال 8 از 25: سمبوسه به چه شکلی پیچیده میشود؟
سوال 9 از 25: ساندویچ ها به طور کلی به چند گروه تقسیم بندی میشوند؟
سوال 10 از 25: نام دیگر استریپس چیست؟
سوال 11 از 25: ظرف پخت پیتزا بهتر است از چه جنسی باشد؟
سوال 12 از 25: در فرهای پیتزای ریلی برای پخت چه نوع پیتزای استفاده میشود؟
سوال 13 از 25: مزیت ساندویچ ساز متحرک چیست؟
سوال 14 از 25: پیتزا ایتالیایی به دلیل داشتن خمیر نازک باید در کجا طبخ شود؟
سوال 15 از 25: روش تهیه پیتزا سبزیجات کدام است؟
سوال 16 از 25: از متداول ترین فرهای پیتزا در دنیا کدام است؟
سوال 17 از 25: بعد از پخت گریل را به مدت نگردد؟
سوال 18 از 25: ماده اصلی میگوبرگر چیست؟
سوال 19 از 25: دستگاه هات داگ ساز سوسیس ها را با چه چیزی آماده می کند؟
سوال 20 از 25: پنیری که به مصرف انواع پیتزاها می رسد چه نوع پنیری است؟
سوال 21 از 25: ماده اصلی پیتزا تونا چیست؟
سوال 22 از 25: برای اینکه سیب زمینی بعد از سرخ شدن پوک و ترد شود و تغییر رنگ ندهد باید چه کرد؟
سوال 23 از 25: طعم پیتزا در کدام فرها بهتر است؟
سوال 24 از 25: گوشت همبرگر را تا چه وقت تفت می دهیم تا مطمئن شویم پخته است؟
سوال 25 از 25: طعم ژامبون پپرونی چگونه است؟

میهن تست - برگزاری آزمون های آنلاین فنی و حرفه ای

به روزترین آزمون آنلاین ادواری فنی و حرفه ای و آمادگی برای آزمون های پایانی آموزشگاه های فنی و حرفه ای