آزمون آنلاین فست فود فنی و حرفه ای - آزمون سری 2

سوال 1 از 25: ................. نوعی سوسیس بزرگ است که با برش عمقی در آن در روغن فراوان سرخ میشود؟
سوال 2 از 25: ساندویچی که همبرگر مستطیل شکل کوچک در نان ساندویچی کشیده گذاشته میشود چه نامیده میشود؟
سوال 3 از 25: استیک مرغ را ...........از سرخ شدن و گوشت را.......... از سرخ شدن نمک می زنیم.
سوال 4 از 25: ساندویچی که هنگام سرخ شدن همبرگر آن پنیر روی آن گذاشت و کمی آب میشود چه نامیده میشود؟
سوال 5 از 25: اگر فلافل بعد از تهیه سفت شود علت چیست؟
سوال 6 از 25: وزن هر تکه گوشت بیفتک چقدر است؟
سوال 7 از 25: اگر گوشت رست بیف جوان و نرم باشد بدون اضافه کردن چه چیزی سرخ میشود و می پزد؟
سوال 8 از 25: چه نوع گوشتی مخصوص کوبیدن گوشت است؟
سوال 9 از 25: وزن هر تکه گوشت استیک چند گرم است؟
سوال 10 از 25: کاربرد تخته برش آشپزخانه چیست؟
سوال 11 از 25: چه نوع همبرگری است که در ترکیب آن از گوشت ماهی استفاده میشود؟
سوال 12 از 25: رست بیف چیست؟
سوال 13 از 25: استیک چیست؟
سوال 14 از 25: علت اصلی سفت شدن بیفتک چیست؟
سوال 15 از 25: نام دیگر استیک چرخ کرده چیست؟
سوال 16 از 25: ماده اصلی تهیه فلافل چیست؟
سوال 17 از 25: میگوبرگر چیست؟
سوال 18 از 25: برای تهیه فلافل باید چند ساعت نخود را خیس کرد؟
سوال 19 از 25: برای سرخ کردن گوشت رست بیف چه نوع حرارتی و مقدار روغن باید چقدر باشد؟
سوال 20 از 25: بیفتک.................... است؟
سوال 21 از 25: مواد لازم برای تهیه همبرگر چیست؟
سوال 22 از 25: مهمترین گزینه برای سرخ کردن استیک استفاده از چه نوع تابه ای است؟
سوال 23 از 25: ساندویچ هایی که مواد داخل آن پخته و بعضا در فر تنوری قرار می گیرد و جزء چه نوع ساندویچی قرار می گیرند؟
سوال 24 از 25: بیشترین کارایی چاقوی دندانه در چیست؟
سوال 25 از 25: برای تولید صنایع غذایی مهمترین نوع میزکار از چه جنسی است؟

میهن تست - برگزاری آزمون های آنلاین فنی و حرفه ای

به روزترین آزمون آنلاین ادواری فنی و حرفه ای و آمادگی برای آزمون های پایانی آموزشگاه های فنی و حرفه ای