آزمون آنلاین فست فود فنی و حرفه ای - آزمون سری 1

سوال 1 از 25: در زبان عربی و در قرآن کریم ترازو به چه چیزی معروف است؟
سوال 2 از 25: بهترین نوع پخت سوسیس ها این است که.......... باشند.
سوال 3 از 25: یک لیوان روغن مایع و یک قاشق سوپ خوری شکر چند گرم است؟
سوال 4 از 25: یک لیوان آرد و یک قاشق سوپ خوری آرد چند گرم است؟
سوال 5 از 25: برای بهتر اندازه گیری کردن کره و روغن جامد چه باید کرد؟
سوال 6 از 25: واژه ساندویچ به خاطر چه شخصی به این نام در آمد؟
سوال 7 از 25: ............ رشد ارگانیسم را............. میکند که بستگی به .......... و نوع ارگانیسم دارد؟
سوال 8 از 25: ماهی تن باید چند دقیقه جوشانده شود؟
سوال 9 از 25: در انگل زدایی سبزیجات به ازای هر لیتر آب چند قطره مایع ظرف شویی لازم است؟
سوال 10 از 25: شستشوی درست سبزیجات از چه نوع بیماری جلوگیری می کند؟
سوال 11 از 25: ساندویچ ژامبون گوشت جزء چه نوع ساندویچی است؟
سوال 12 از 25: نام دیگر ساندویچ چیست؟
سوال 13 از 25: انتخاب چه نوع ژامبونی با چه نوع محتوی مناسب تر است؟
سوال 14 از 25: یک پنسه ؟
سوال 15 از 25: مناسب ترین زمان ضد عفونی با محلول آب و ضد عفونی برای سبزیجات چند دقیقه است؟
سوال 16 از 25: کدامیک 4 مرحله ضدعفونی کردن سبزیجات و میوه جات را به ترتیب به درستی نشان می دهد؟
سوال 17 از 25: در چه کشوری ساندویچ تنها با یک برش نان نیمه میشود؟
سوال 18 از 25: چه نوع ساندویچی از یک نان که رویش مواد ساندویچ گذاشته میشود تشکیل میشود؟
سوال 19 از 25: چه نوع سوسیس هایی انتخاب مناسب تری هستند؟
سوال 20 از 25: ساندویچ ژامبون مرغ جزء چه نوع ساندویچی است؟
سوال 21 از 25: در اندازه گیری یک پیمانه چند لیتر و چند میلی لیتر است؟
سوال 22 از 25: کلمه (سان) در سان دو ویچ به چه معناست؟
سوال 23 از 25: بیشترین کارایی چاقوی دندانه دار چیست؟
سوال 24 از 25: نصف فنجان معادل چند میلی لیتر است؟
سوال 25 از 25: چه چیزی باعث رشد باکتری های مولد اسیدلاکتیک میشود؟

میهن تست - برگزاری آزمون های آنلاین فنی و حرفه ای

به روزترین آزمون آنلاین ادواری فنی و حرفه ای و آمادگی برای آزمون های پایانی آموزشگاه های فنی و حرفه ای