آزمون آنلاین نانوایی لواش فنی و حرفه ای - آزمون سری 3

سوال 1 از 20: مصرف سالانه نان هر نفر در اروپا حدود چند کیلوگرم است؟
سوال 2 از 20: علت عمده کم خونی ، پوکی استخوان و سو تغذیه در ایران مصرف کدام یک است؟
سوال 3 از 20: اگر نان با خمیر ور امده تولید شود چند سال بعد کمبود اهن برطرف میشود؟
سوال 4 از 20: کدام انزیم داخل خمیر است که با استراحت زنده میشود و با حمله به اسید فیتیک باعث نابودی فیتات و ازادی املاح گندم میشود؟
سوال 5 از 20: سبوس موجود در نان سبوس دار چند برابر نان سفید است؟
سوال 6 از 20: استفاده از نان سبوس دار احتمال ابتلا به دیابت چند درصد کاهش پیدا می کند؟
سوال 7 از 20: در زمستان هنگام اب گیری استفاده از کدام اب باعث میشود خمیر بهتر و نان مرغوبیت بیشتری داشته باشد؟
سوال 8 از 20: مصرف چند قرص نان تافتون سبوس دار در روز 15 گرم از 01 گرم فیبر مورد نیاز بدن را تامین میکند؟
سوال 9 از 20: مصرف زیاد جوش شیرین باعث ابتلا به کدام بیماری میشود؟
سوال 10 از 20: استفاده از کدام یک باعث نابودسازی اسید فیتیک و غنی سازی ، زیبا سازی و پوک سازی نان و ازاد سازی املاح نان میشود؟
سوال 11 از 20: املاح موجود در نان سبوس دار چند برابر نان سفید است؟
سوال 12 از 20: استفاده از کدام نان به گاوها باعث سرطان زا شدن شیر انها محسوب میشود؟
سوال 13 از 20: هر کیسه ارد حدود چند گرم مخمر می خواهد؟
سوال 14 از 20: مصرف خمیر نان زمان ور امدن خمیر را چند درصد جلو می اندازد؟
سوال 15 از 20: کدامیک از علل ضایعات نان در کشور است؟
سوال 16 از 20: مصرف سالانه نان هر نفر در ایران حدود چند کیلوگرم است؟
سوال 17 از 20: در مناطق گرمسیر وجود چند گرم مخمر در هر کیسه کافی است؟
سوال 18 از 20: خمیر فطیر باعث بروز کدام بیماری میشود؟
سوال 19 از 20: هر نان 200 گرمی تافتون ماشینی ، اگر با ارد سبوس دار پخته شود چند گرم سبوس خواهد داشت؟
سوال 20 از 20: ضایعات نان در کشور چند درصد در شهرهای مختلف متغیر است؟

میهن تست - برگزاری آزمون های آنلاین فنی و حرفه ای

به روزترین آزمون آنلاین ادواری فنی و حرفه ای و آمادگی برای آزمون های پایانی آموزشگاه های فنی و حرفه ای