آزمون آنلاین نانوایی لواش فنی و حرفه ای - آزمون سری 2

سوال 1 از 20: با مصرف نان سبوس دار چندگرم فیبر به دست می اوریم؟
سوال 2 از 20: در هر کیسه گندم چند گرم تزریق دهنده باعث چسبندگی خمیر میشود؟
سوال 3 از 20: در هر وعده غذایی که از نان سبوس دار استفاده میشود خطر ابتلا به سکته قلبی تا چند درصد پایین می اید؟
سوال 4 از 20: نیاز به مصرف فیبر (الیاف گیاهی و سبوس) چندگرم در روز است؟
سوال 5 از 20: 100گرم ارد سبوس دار حدود چند میلی گرم کلسیم دارد؟
سوال 6 از 20: وجود نان های نامرغوب باعث شده است چند درصد مردم ایران به فشار خون مبتلا شوند؟
سوال 7 از 20: برای جلوگیری از کدام بیماری ، نان سبوس دار مفید است؟
سوال 8 از 20: در هر کیسه گندم چند کیلوگرم گلوتن اضافه شود تا چسبندگی خمیررا شبیه خمیرگندم سازد؟
سوال 9 از 20: در حال حاضر چند هزار تن خمیر مایه در سال استفاده میشود؟
سوال 10 از 20: به کدامیک به لاتین" یولاف " می گویند؟
سوال 11 از 20: کدام استان ها بهترین گندم و ارد را تولید می کنند؟
سوال 12 از 20: وجود نان های نامرغوب باعث شده اند چند درصد مردم ایران مبتلا به چربی خون شوند؟
سوال 13 از 20: 100گرم ارد سبوس دار حدود چند میلی گرم روی دارد؟
سوال 14 از 20: نیاز کشور به خمیر مایه چند هزار تن در سال است؟
سوال 15 از 20: وجود نان های نامرغوب باعث شده است چند درصد مردم ایران مبتلا به تری گلیسیرید بالا شوند؟
سوال 16 از 20: وجود نان های نا مرغوب باعث شده است چند درصد مردم ایران به دیابت مبتلا شوند؟
سوال 17 از 20: چاودار یکی از اعضای خانواده غلات برای تولید چه نانی استفاده میشود؟
سوال 18 از 20: به ازای هر کیلو وزنی که داریم مصرف چند گرم فیبر ضروری است؟
سوال 19 از 20: 100گرم ارد سبوس دار حدود چند میلی گرم فسفر دارد؟
سوال 20 از 20: گلوتن در نان به چه معناست؟

میهن تست - برگزاری آزمون های آنلاین فنی و حرفه ای

به روزترین آزمون آنلاین ادواری فنی و حرفه ای و آمادگی برای آزمون های پایانی آموزشگاه های فنی و حرفه ای